Bun venit în Sânandrei

CUVÂNTUL PRIMARULUI

„Călători suntem și purtători de mesaj. Mesajul nostru se lucrează și se răspândește prin acțiunile noastre. Bogat este mesajul dacă bogată ne este strădania și fondul utilizat. Bogat ne este mesajul dacă bogat ne este sufletul.,,

Ca primar al tuturor locuitorilor din comuna Sânandrei, îmi declar întreaga disponibilitate pentru ca Primăria și Consiliul Local să devină parteneri de dialog cu locuitorii, în slujba cărora ne desfășurăm întreaga activitate.
În perioada următoare, vom continua proiectele începute și totodată vom iniția altele noi pentru întreaga populație a comunei Sânandrei.
Vă invit dragi locuitori să faceți aprecieri și propuneri privind dezideratele de viitor, iar noi ne vom strădui să le punem în practică, în folosul comunității noastre.
Dragi oaspeți virtuali, vă invităm să ne cunoașteți, să ne înțelegeți modul de viață, să construim împreună viitorul acestei commune, iar cu sprijinul dumneavoastră să fim uniți și puternici.
Devenind și oaspeți reali, venind la noi, vă veți convinge de facilitățile și oportunitățile de dezvoltare oferite de comuna noastră.
Ne dorim un parteneriat cu cetățenii bazat pe responsabilitate, respect și determinare, un viitor încrezător pentru copiii nostri unde fiecare dintre noi trebuie să facă dovada competenței în domeniul în care activează , a sacrificiului , deoarece noi oamenii suntem talentați, harnici, suntem inteligenți, avem toate datele pentru a deveni o națiune respectată.
Nu se vor produce minuni peste noapte , dar dacă vom lupta unitar și cu un mental pozitiv pentru ziua care vine, atunci comuna noastră are o șansă la dezvoltare.
Dacă dorim să fim respectați în lume, atunci să ne respectăm în primul rând la noi acasă.”
Dumnezeu să binecuvânteze locuitorii acestei comune !

Evenimente

  • No events

Fii alături de comunitate Află ultimele noutăți

Știri Anunțuri

Uncategorized

Anunț pentru toți deținătorii păsărilor domestice

Anunț pentru toți deținătorii păsărilor domestice...

mai 11, 2020

Read More

Uncategorized

Anunț rezultate recrutare

Anunt rezultate concurs...

aprilie 21, 2020

Read More

Anunțuri

Anunț concurs – Recrutare

Declaratie pe propria raspundere cf OUG 24 din 2008 Formular de inscriere la concurs-2 OPIS documente inscriere la concurs RECRUTARE...

martie 25, 2020

Read More

Anunțuri

Ordonanță militară / Model declarație pe propria răspundere

  MODEL-Declaratie-pe-proprie-raspundere.pdf.pdf.pdf   noi masuri – ord militara 2.pdf...

martie 23, 2020

Read More